Zoek

OPRUIMING; HEM wierook prijzen starten vanaf €0.75 1.25 per 6-pack! worden gesorteerd geleverd.

Afbeelding1_product
Helaas is dit product momenteel niet leverbaar.
ivm volksgezondheid gestopt met verkoop
0

OPRUIMING; HEM wierook prijzen starten vanaf €0.75 1.25 per 6-pack! worden gesorteerd geleverd.

Wij nemen afscheid van HEM en vandaar een fantastische aanbieding. 250 pakken slechts 1.65 per pak. 500 pakken slechts € 1.55 per pak. bij 1000 pakken slechts 1.35 per pak. en bij 1500 pakken slecht € 1.25 per pak
Showroom prijs: € 1,25
Internetprijs: € 0,75 per set

Aanvullende informatie

HEM WIEROOK.
HEM wierook: De Essentie van India. Het gebruik van wierookstokjes is een traditie in India sinds mensenheugenis. Zowel op het moment van de Gautama Boeddha in het oude India maar ook tijdens de periode van Mahatma Gandhi in het moderne India, beide hebben ernaar gestreefd om harmonie en vrede in een multiculturele wereld te brengen. Bij Hem Corporation, streeft men ernaar om echte handgemaakte Indiase wierook over de hele wereld te verkopen, in een verscheidenheid aan geuren die samensmelt met elke cultuur en traditie. hierdoor ambiëren wij de boodschap van liefde en harmonie te verspreiden. Hem wierook is te verkrijgen in de vorm van geurende masala wierookstokjes, agarbatti, dhoops en kegels. Deze helpen tijdens uw gebeden, meditatie, yoga en in het aangenaam maken van uw omgeving. Hem wierook maakt uw omgeving aromatisch en aangenaam, en kan aldus bijdragen tot vrede en rust. Een van de toonaangevende wierook fabrikanten en exporteurs, Hem Corporation heeft haar hoofdkantoor in Mumbai, India. Hem Corporation verkoopt wierook over de hele wereld aan groothandels. Oriental Art is al vele jaren een vaste partner voor de verkoop in Europa.


Wij introduceren meer dan 110 prachtige geuren in onze HEM Wierook collectie. Geniet van een moment van ontspanning, laat uw gedachten de vrije loop en je lichaam tot rust komen. Dankzij een fantastisch alternatief voor geurkaarsen, wierookstokjes vullen uw woning met een hemelse sfeer die uw zintuigen omhult in pure, organische gelukzaligheid. HEM wierookstokjes staan ​​bekend om hun hoge kwaliteit en een buitengewone waaier van geuren. Zij koesteren de kunst van het creëren van nieuwe geuren en dat is een familiegeheim dat is overgeleverd van generatie op generatie, waardoor de kwaliteit en de oorspronkelijke zuiverheid van elk product gegarandeerd blijft. Hoge kwaliteit, natuurlijke wierook direct van de beste ambachtslieden in India. De HEM wierook bereikt en beweegt de ziel. Mensen helder van geest die zijn gecharmeerd van de eenvoudige dingen in het leven zullen genieten van deze serie geuren die zich onderscheiden door de eenvoud en duidelijkheid in hun geurpatroon.

Elke box van wierook wordt gepresenteerd in een prachtige omdoos, ideaal voor cadeaus en praktisch om overal mee naartoe nemen. Elke verpakking bevat 20 premium wierookstokjes.

 

 
Het eeuwenoude proces van wierook maken in India. en HEM Commercial.